JULSTIL HOS OSS JUST NU

C22A2341-1

Jag har helt glömt visa er lite fina saker som skvallrar om hur julen ser ut hemma hos oss i år. Jag har varit en antimetallblandare ändå ut i fingerspetsarna. Och visst känner jag mig på gränsen till svag och ambivalent när nu helt plötsligt tycker det är helt okej. Då menar jag riktigt fint. Det känns sådär klassiskt sobert som jag gillar!

Silver, guld, snitthyacinter, snittamaryllis och massa granbarr så är det hemma hos oss just nu.C22A2345-1

 

 

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Inredning, Sköna hem, Vardag, Villa Sjöhaga, Vinter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till JULSTIL HOS OSS JUST NU

 1. Ekenäsliv skriver:

  Sååå fint! Gillar verkligen mixen!
  Nyfiken som jag är så undrar jag vart man hittar sakerna. Ringarna, är det servettringar?
  Ha en fin onsdag!
  Kram Anna

 2. Mia skriver:

  Tävla hos http://roomofkarma.se/ och säg GRATTIS till henne, den nybakade 40-åringen!

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!