NÄR KNOPPAR BRISTER

204b
Vilken morgon.

Och vilken påsk vi har fått. Igår var en dag som jag kommer ta med mig långt in på sensommaren. Jag hade en känsla av att kliva in i ett nytt kapitel. Som ett nytt årstidskapitel.  Jag såg människor med morgonkaffet på altanen, vi åt lunch ute och vi hade en stor karaff med saft på bordet som barnen fick gå och ta när de blev törstiga.

204f

Bond fixade i trädgården med lite kantstenar och jag satt och frågade –  skall jag bli stressad av att inte göra något, eller skall jag tycka det är skönt?…

 

204c

 

Han tittade naturligtvis på mig som att jag kommit från en annan planet. Men jag är ovan vid känslan. Jag är fortfarande inställd på att göra. Men förstod snabbt att det är dags att gå in i samma kapitel som den där boken. Lägga måsten åt sidan. Och njuta av naturen, solen, fågelkvitter, saft, gå i strumpor på altanen och kasta frisbee. Tiden kommer ju inte så många gånger om året. Och jag blir lika överraskad av den varje gång.

Vår.

Vilket fantastiskt ord egentligen.

 

204g

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Livet, Vår. Bokmärk permalänken.

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!