NÄR MAN ÄR TACKSAM

821cSaknar ni inredning?

Snart skall jag peppra er! Men lite mer höstpiffkänslor måste komma över mig. Men, sen!

Ni vet att detta är min favoritmöbel hemma va? Jag fick den när jag var 10 år av min mormor. Har spelat piano sedan jag var fyra år ungefär, fast självklart tyckte jag inte om det.

Då.

Men nu är jag så tacksam för att jag kan spela, det är en ganska stor del av mig. Här sätter jag mig när jag skall vila mina tankar och finna det där sköna gunget i livet, och när jag vill göra ett försök att ge småkillarna lite musik i sig.

 

Tacksam är ordet, att jag fortsatte, trots att jag inte gillade pianoläxan. Minst sagt.

 

Man kan vara tacksam över olika saker, idag känner jag mig så långt ifrån ytlig man kan komma. Har varit på en fantastisk föreläsning om att förhålla sig till livet, och sina medmänniskor bland annat, så det sätter sina spår.

Men, någon annan dag kommer jag säkert skriva att jag är tacksam över ljusstakarna som står på pianot här. Fast, det får bli en annan dag:)

 

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!