Å DE VARMASTE TACK

C22A4888bylindahl
Jag vill på allra enklaste sätt, från botten av mitt hjärta tacka alla er för den värme, tankar, hälsningar, blommor och kramar jag har fått från er de senaste dagarna. Tänk att en liten fråga eller en stor famn kan ge så mycket. I svåra stunder visar ni verkligen att det finns ett fantastiskt skyddsnät runt omkring. Jag är otroligt stolt över att ha er i mitt liv och jag blir rörd av att ni vågar fråga och visa ert deltagande både i tal och skrift. Allt betyder.

Tack vänner ni har hjälpt mig.

I ljust minne bevarad.

loggastjärnastorgi

4 svar på ”Å DE VARMASTE TACK”

  1. Ja Hannah…., det är ofattbart när ens kära inte finns längre…..Jag vet hur det känns.Saknar min Pappa så mycket .Han sitter på min axel o leder mig ibland i livet.Det är jag tacksam för.Tror han har det bra och det tror jag Din älskade mormor också har nu.Det är bara så svårt för Er som är kvar….Stor kram från oss.Skall skicka en hälsning till Kurt.Ps:Studsbollen kommer jag inte ihåg:Ds

  2. Åh, fina goa du! Vi finns till för varandra i vardagens glädje och sorg❤️

Kommentarer är stängda.