ÅRETS MOT BRÖSTCANCERARMBAND 2014

rosabandet1

 

Visst är det så, att man får vara lite stolt i bland. Det är inte så mycket som behövs för att man skall få känna riktig kärlek och fullkomlig respekt. Vi satt i veckan jag och Bond, lite slött i soffan och såg Icareklamen. Jag blir berörd av den. Varje gång.

Sen kom reklamen som Lindex har släppt när de skulle lansera årets Armband för bröstcancerfonden. Så vet jag att jag sa, något tyst om, att ett sådant skulle jag nog vilja ha.

Igår kom han hem, en liten stud senare än vanligt på fredagar.

Ni förstår säkert hur glad jag blev när han sträkte fram den lilla papperslådan. Först blev jag glad över att han liksom hade lyssnat sådär fint på det jag hade sagt i soffan där. Men sedan kände jag mig hedrad som kvinna. Att han helt på eget bevåg gått och köpt detta och på så vis skänkt en slant för oss halva delen av befolkningen i Sverige. Jag blev rörd. Ju mer jag tänkte på det faktiskt.

Det är oktober. Det är rosaoktober. Det är en tid nu där vi lättare kan skänka en slant till något stort. Något som vi faktiskt helt skall vinna över, en dag. Tillsammans.

 

(Tack Charlotte för blommorna också förresten, gillar dig.)

loggastjärnastorgi

5 svar på ”ÅRETS MOT BRÖSTCANCERARMBAND 2014”

  1. Så fint du skriver! Jag blir alltid så berörd av dina texter! Kram från Lottis mamma

  2. Du har en så’n värme och klokskap i texterna som griper tag i mig. Du har verkligen en talang för att skriva – och vilka foton du tar!

    1. Jag vill mycket, men känner ganska ofta att jag kanske inte får fram riktigt det jag önskar. Det är svårt att vara glad och samtidigt inte låta ytlig och helt sakna livinsikt för människor som inte mår bra. En svår balans att ge det jag vill, iform av inspiration och glädje mot att trampa på tår. Därför gör du mig otroligt glad och en kommentar som din är det som driver mig. Ger mig. Det du skriver är precis det jag vill få ut, men inte alltid känner jag kan lyckas med. Tack igen…

  3. Du behöver inte vara orolig för det, för det är precis det du lyckas förmedla! Fortsätt skriva och fotografera som du gör nu, du är så bra!

Kommentarer är stängda.