ATT BESTÄMMA FASADBELYSNING

C22A9864bylindahl

Jag håller på med ett sådant angenämt bekymmer som att bestämma mig för fasadbelysningen på nya huset. Vi har haft en jättebra elektriker som gått och småskrattat  när jag gastat där!- och ett här! – vi måste ha ett här! – och ett på kanten där! – och ett till härborta!  Jag pratar om knappar med dimmer uttag och sånt såklart. Sen har han dragit sina rör och jag har fått tänka på centimeterna vart takkronan skall hänga, hur spottarna i taket skall riktas och hur jag skall hänga adventsstjärnan i december. Lite kontraindicerat att prata om december och ha en bild med en sommarpool i samma inlägg kanske. Men planerat och funderat har jag gjort.

Utsidan som kommer bli klar först och jag har nog bestämt mig för uplights, downlights, en lampa över garageporten och gärna några låga lyktstolpar på grusgången upp till garaget. Något i stilen nedan får det nog bli. Det kommer bli så mysigt när höstkvällarna smyger sig på. Ja, en downlight är faktiskt redan uppe som ni kan se i förra inlägget!

markslojd_arvid_2

 

 

100359_Linnea

 

100357_Linnea

 

 

326628_arvid_ny

 

 

Det är förberett med fasadbelysningen, om det är något jag tycker är viktigt med inredning och utredning (!) ha ha! – Så är det belysning. Har precis hittat en väldigt bra lampsida på nätet med massa välkända produkter och Fri frakt. Det  gillar jag! Sidan hittar ni här på Beslysningdesign.se  Gissar att jag kommer lusläsa den igen sedan när när jag skall leta efter takkronorna och spottar till balkarna. Som jag längtar.  Någon fler än jag som är lamptokig???

 

C22A9862bylindahl

 

Schysst ljus när hösten kryper är nästan livsavgörande för myset eller vad säger ni:)

 

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!