ATT FÅTT VÄRLDENS INBJUDAN

C22A5462bylindahl

 

Jag har fått några små fina påsar från min kära familj. Det är stort och jag är otroligt tacksam. Nu har jag dock harhjärta i dubbel bemärkelse  (men väljer att bortse från den delen som ger enorm stress över vår oordnade trädgård) I slutet av veckan skall jag och min fina mamma åka till Stockholm, och inte nog med det. Så kom hon med en riktig överraskningsinbjudan. Jag vet lite, men inte allt säger hon…

C22A5473-Redigerabylindahl
Jag har gärna lite ytlighet i mitt liv ibland. Jag tycker om det. För jag vet att mitt hjärta har en stor ödmjuk inställning till livet, också. 

loggastjärnastorgi

2 svar på ”ATT FÅTT VÄRLDENS INBJUDAN”

  1. Så himla fint sagt och det citatet tänker jag citera om det är ok. Naturligtvis refererar jag till dig.
    Jag har gärna lite ytlighet i mitt liv ibland. Jag tycker om det. För jag vet att mitt hjärta har en stor ödmjuk inställning till livet, också.
    Så sant, för även om jag varit dödssjuk och överlevt så gillar jag med ytligheter då o då. Ja gillar vackra saker och mår bra av dem. Men ja, ödmjuk till livet, det vet jag oxå att jag är. så tack för de fina orden.
    Kram Anna

Kommentarer är stängda.