ATT HA EN FIN VÄN

höst7

 

Jag är en sucker för doftljus. Det går inte en dag utan att det är tänt ett här hemma. Fast jag klarar inte av sådana som luktar parfym, tvål eller kemiskt eller vad det nu kan dofta. Det måste vara elegantare och mycket mera mystiskt för att de skall bli långlivade hos oss. Skall det vara – så skall det vara, och nu kan jag inte ha några andra än Rolls Royce.. jag menar Voluspas doftljus. Jag har hittat mina absoluta favoriter, och jag blev glad ända in i hela hjärtat när min finaste vän kom hem med detta till mig i en fin paket. “Detta behöver du!” säger hon.

Och.

Det hade hon verkligen rätt i. Ett fantastiskt skimrande guldljus är klart att jag behövde.

Vardagslyxdelux.

loggastjärnastorgi
Det här inlägget postades i Höst, Livet, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ATT HA EN FIN VÄN

  1. Eva Fjording Fredén skriver:

    Åh, det är så härliga!

Blir glad över några rader eller hälsningar från dig!