ATT HA FÅTT NÅGOT ALLDELES FANTASTISKT

toblo

Kolla in denna!

Det är stor skam att jag inte postat detta tidigare, för jag fick faktiskt se denna för ett litet tag sedan.

Alltså, vänliga själar. Det finns det uppenbarligen många av. Tänk att en talang på Skaraborgs sjukhus har ritat av en bild av mig och min blogg. Ni förstår säkert hur varm hjärtat jag blev. Hela bilden är ju bara såå mycket mig.

Bond, Nisse Landgren, Kenny Bräck m.m.  jag skall såklart göra ett försök för er, som kanske inte känner mitt jag lika väl som Lars Duvander tydligt har läst av mig.

Men att han har fångat mitt intresse för fart, shopping, foto, trombonspelande män, Bond, dricka gott, blommor och ljus. Jamen, vad mer behöver man???:) Med i tavlan hintas också om vad jag arbetar med när jag inte fotar, att jag gillar män som är målmedvetna och ger ett gott intryck, att jag gillar vardagen. Också späckhuggare såklart.

Alltså Lars, jag är så imponerad av dig. Stort, verkligen stort hjärtligt tack för den fina tavlan. Självklart skall den in bakom glas och ram.

Vita soffor, kaffelatte, hantlar och ett glas Chãteau Lindahl det kan man ju bara inte få för mycket av. Och vänliga människor såklart.

 

Tack Lars

loggastjärnastorgi

2 svar på ”ATT HA FÅTT NÅGOT ALLDELES FANTASTISKT”

 1. En speciell tavla till en speciell person. Alltid roligt att överraska. Är ju lite, lite nyfiken på vad självaste Bond säger…är han både skakad och rörd månntro.
  Tack för att jag fick rita denna bild. Återkommer (förhoppningsvis) välbehållen från Guadeloupe med mina vithajs fotografier i höst.

 2. MEN SHIT!!! Imponerande! Och så himla snällt!
  Finns det så snälla människor som tar sig tid att sitta och klura ut och göra sånt….? Han kommer att komma till himmelen, det är ju ett som är säkert ;-)
  Och du, DEN DÄR VAR DU VÄRD!!!
  Puss & kram darling!
  Judita

Kommentarer är stängda.