ATT HA FÖRETAGSDAGAR

C22A4405-Redigerabylindahl

En företagstisdag. Bästa sorten. Idag har jag jobbat med företaget. Det går jättebra att varva mina två jobb och jag tycker det är så stimulerande. Dagarna skiljer sig otroligt mycket åt, men det är det som är så kul.

Idag har jag bland annat fixat med vårbilder till ett företag , gjort en onlinekurs inom fotoområdet sedan fick jag veta ett riktigt najs uppdrag idag också. Så nu längtar jag tills jag får fota åt dem. Ett möte är inklämt under dagen och sedan har jag faktiskt hunnit med ett bankärende också. Varför känner man sig så vuxen när man är på banken. Bara jag? Borde kanske gå dit oftare.

En fri jobbdag som jag helt lagt åt företaget. Precis som jag vill ha den.Hann även med en liten promenad med små händer i mina, där vi på upploppet hittade snödroppar ändå inpå husknuten. Det är precis nu vi kan börja längta – Längta till starten på något nytt. Igen.

C22A4434bylindahl

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”ATT HA FÖRETAGSDAGAR”

  1. Låter härligt!
    Ska till banken imorgon jag… O prata pension, jamen hallå… Hur kul är det liksom, men vuxenpoäng va?;-)

    Fick en underbar bukett med snödroppas av dottern förra veckan… så söta!
    Kram Anna

Kommentarer är stängda.