ATT HA FREDAG

C22A5245bylindahl

En underbar fredagkväll tar vid. Ansiktet hettar lite efter en eftermiddag hemma hos min vän Johanna i hennes fina orangeri. Jag blev bjuden på årets första rabarberpaj och tittade på barnen som lekte genom alla de små fönstren. Sen pratades det också. Konstant. Om drömmar, inredning, lampor och barnen. Efter ett mobilsamtal blev vi båda så glada att vi fick ont i huvudet.

Imorgon skulle jag springa en springtävling. Men min kropp är inte alls med på de noterna. Hoppas den ändrar sig till imorgon, annars får jag stå över denna gången.

Nu skall vi försöka väga upp vår fantastiskt konstiga fredagsmat med ett glas bubbel. Fil och flingor liksom en fredag. Ibland blir det tydligen så. Och det gick ju himlans bra det med. Ha en bra fredag!

 

C22A5247bylindahl

loggastjärnastorgi