ATT SKÄNKA VÄLGÖRENHET

C22A3372-3

 

Denna hösten har en fin person i min närhet, och hela hennes familj, blivit prövad av livet. Det är svårt att veta hur man skall förhålla sig till en familj som har en svår tid. Jag valde bland annat att sätta in pengar till hjärnfonden som ett sätt att visa min delaktighet. Detta inlägg är inte för att höja mig till skyarna som satte in pengar. Inte alls. Det ser jag som självklart. Utan snarare ett tips och påminnelse om att vi kan väldigt enkelt kan skänka en gåva till något som gör oss varma inombords, och faktiskt något som kan hjälpa i slutändan när vi bredvid, är maktlösa.

I juletid är det ett ypperligt tillfälle att istället för att skicka julkort, per post, kanske sätta in en summa pengar till en välgörenhetsorganistaion och skicka sina julkort digitalt.

C22A3367-2Precis såhär har vi gjort många år i vår familj, det är något jag är stolt över och något jag vill dela med mig av. Den familjen som jag skrev om i början här gjorde valet enkelt i år. Gör som jag, sätt in pengar till barnhjärnan eller något annat som ligger er extra varmt om hjärtat. Just nu.

Ingen kan göra något, men alla kan göra lite.

 

Hjärnfonden

 C22A3365-1

 

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”ATT SKÄNKA VÄLGÖRENHET”

 1. Perfekt! Jättebra inlägg!
  Och perfekt julklapp!
  Jag skrev ett inlägg igår om denna masshysteri på saker igår. Jisses vad vi konsumerar
  onödiga saker ibland. Men det här, det är ju så nödvändigt och nånstans önskar vi ju alla att
  ett botemedel eller åtminstone ännu bättre sjukvård!
  Hoppas familjen som blev drabbad mår bra nu!
  Kram fina!
  Judita

Kommentarer är stängda.