ATT SKÖTA OM SIN HUD

mm5

 

Hej på er vänner.

Nu har höstrusket startat upp på riktigt. Det regnar på morgonen och vantarna är på. Jag håller på och produktfotograferar lite skönhetsprodukter. Har några sminkbilder kvar att visa sedan skall jag dra igång en rikigt fin rabatt till er på produkter jag har testat och produkter jag verkligen tycker om. Jag har ju lovat mig själv att ta hand om min hud lite extra nu i höst. Jag använder denna peeling som är från Priori. Den har en bra konsistens och massa små korn som skrubbar rent huden på ett skönt sätt, och får den att kännas ny och fräsch. Idealisk för känslig hud men passar alla hudtyper. Den är fri från parabener, olja och parfym. Den har faktiskt också, hör och häpna, ett vetenskapligt dokumenterat resultat. Ni kan läsa mer om den här. Den får 5/5 points av mig.

mm6

 

Nu skall jag bara lära mig att använda hårinpacknig också…. :)

loggastjärnastorgi

2 svar på ”ATT SKÖTA OM SIN HUD”

  1. Gillar din blogg!
    Kram Frida
    Jag skriver om att sköta om sin hud med hjälpa av oljor, titta gärna in :)

Kommentarer är stängda.