ATT SMÅPLOCKA LITE VÅR

skill1

 

I gräset dyker det upp lite vitt, lite blått, lite gult. Mellan alla rör, balkar, högar. Ja ni förstår.

Och jag plockar in.

Sätter i små vaser på bordet och tänker inte på hur det ser ut utanför ytterdörren. Grävkillarna är jättetrevliga, verkligen, men mina rabatter och kantstenar är ett minne blott, och gräset med. Lite känns det faktiskt i hjärteroten, det måste jag villigt erkänna…

Men snart så, kan jag börja återställa… Hoppas jag.

skill2

Jag har en liten hylla i köket som jag flyttar runt i lite grann. Annars är jag inte sådär som flyttar runt saker så mycket. Har några fina saker fått sin plats, så finner jag ingen anledning att flytta för sakens skull.

Men den lila hyllan i köket, den kan ändras lite efter, skördetider, väder eller årstider.  Just nu går den i blålila.
skill3

Men nu är det Valborg och här blir det taccos ikväll till småkillarnas stora förtjusning.

Trevlig vår på er!

loggastjärnastorgi