ATT VAKNA TILL JULDAGEN EFTER EN JOBBNATT

a3a9

God morgon, eller middag kanske jag borde skriva. Jag har (iofs för några timmar sedan) vaknat upp efter nattarbete som var planerat och fick det fina erbjudandet att lägga mig i en fluffig säng med silkeslena sängkläder hemma hos mina föräldrar idag på morgonen. Vi insåg allihop att det är ganska svårt att sova i samma hus som tre familjemedlemmar som leker troll, åker skidor inne (som mini fick igår) leker Batman, häst eller något annat ‘inte så stillsamt’ när man behöver sova efter en vaken-natt.

Nu har jag iallafall fått mig lite brunchaktig frukost och skall åka hem till, vad jag förstår, glada småkillar som leker med nya leksaker för fullt. Jag gissar att jag kommer få koppla in ett konsolspel som kom innanför dörrarna här igår. Hela familjen har var sin handkontroll så nu vet jag att vi kommer spela lite tillsammans i mellandagarna. Det känns stillsamt och det känns som ett sätt att umgås. Nu är det en vecka ledighet tillsammans. Det är inte slut med julafton, det är bara något nytt börjar, fast om än i ett lugnare tempo.

Nu vill jag hem. Vi hörs snart igen!

 

a10

loggastjärnastorgi