BARE MINERAL OCH MINERALSMINK

mm7

Jag fortsätter med mina hudproduktersfotograferingar. Jises vilket ord.
mm8

 

Nu är jag ju inne på hudprodukter så kan jag lika gärna köra på mitt bästa smink också. Idun och BareMinerals är det som jag använder nu. Går man all in på rengöringen skall man naturligtvis använda så rent smink som möjligt också, inte sant.

mm9

Bare Mineral är baserat på 100 procent naturliga mineraler. Större delen av alla produkter från BareMineral är även helt fritt från konserveringsmedel, parfym, konsistensgivare, mineraloljor, syntesiska färgämnen och andra kemiska ingredienser.

De jag använder finns här, här, här och här.

Idun är en svensk serie mineralprodukter med vårdande och skyddande egenskaper. Det passar alla hudtyper. Basprodukterna består av 100% högrenade mineraler, vilket betyder att de är renade från bland annat nickel, krom, och mikroorgansimer. De är även fria från talk, olja, parfym, konserveringsmedel så som parabener.

Mitt favorit rouge finns här.

mm10

 

Ni vet sedan förut att jag tycker det är viktigt att använda rätt produkter som inte är tillsatta med en massa ämnen som vi inte vet något om. Hellre oprafymerat och rent på huden som faktiskt är vårt största organ och det som är barriären in till resten av vår kropp. Om ni är sugna på något av det som är mina favoritprodukter så kommer ni få en rabattkod med 30% av på priset på dessa riktigt bra produkter. Återkommer, jag har hudrengöring och dag och nattkrämen kvar:)

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”BARE MINERAL OCH MINERALSMINK”

Kommentarer är stängda.