BEHÖVER EN PEPPVECKA

282a

 

Måndag morgon.

Kände mig faktiskt ganska trött när klockan ringde idag. Här hemma på lullfronten intet nytt. Inredningsinspirationen är som bortregnad och förkylningssymtom oroar mig inför varvet på lördag.

Någonstans tycker jag det låter som om jag behöver en riktig peppvecka- och energipåfyllnadsvecka.

Men.

Detta är inget desperat försök att tigga till mig energi från er. Det ligger helt på mig själv att fokusera och prioritera rätt och boosta upp mig nu. Måndag betyder, nu har du chansen, så egentligen är det väl bara att snöra på skorna och tänka rätt och massa apelsiner så blir det nog bra tillslut. Trots regn, inspirationsdowns, konditionstrött och förkylning.

Nu kan det bli bättre. Man får vara glad för det med.

 

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”BEHÖVER EN PEPPVECKA”

  1. Hoppas ändå att du får en jättefin vecka och nu är det du som formar din vecka! Själv börjar jag på de nya denna vecka så jag har mer pepp än vad jag behöver så skickar hälften till dig <3 Kramkram S

Kommentarer är stängda.