BESKÄRA TRÄD OCH KNOPPAR I JORDEN

63d

Då har trädgårdsmästaren varit i farten. Ha! Det kändes ju bra att skriva. Tyvärr försvann han nästan lika snabbt som han kom – och efter sig lämnade han en herrans massa arbete. Hjälp.
Hela trädgården är full av grenar. Men det känns skönt allafall på något sätt. Nu är det gjort av någon som verkligen kan. Och jag känner mig nöjd över att ta hand om trädgården på bästa sätt. Är så glad över att vi har en uppvuxen trädgård med lummiga träd och massa bärbuskar.

 

Förresten, när jag håller på och tänker på trädgården, så köpte jag en liten kul sak till ett av våra träd i går. Det skall ni få se sedan när sommaren knackar på dörren. Tror det kan bli ganska effektfullt på bild. Och mysigt för killarna.

Älskar hemlisar.

 

Något som inte är hemligt är att i en av våra rabatter håller rabarberna på att spricka genom jorden – och det tycker jag inte riktigt om. Redan? Annars är knopparna välkomna nu.

 

63e

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”BESKÄRA TRÄD OCH KNOPPAR I JORDEN”

  1. Visst är det mysigt när det börjar knoppas överallt. Vi har inte ett enda fruktträd kvar på tomten, men det ska iallafall bli ett bigarråträd har jag tänkt.
    Kram Helena

Kommentarer är stängda.