BRÖSTHÄLSODAGEN OCH PÅMINNELSE

börstcancerfondenbildjpg

Hej på er vänner!

Jag vill mest påminna om att det är brösthälsodagen idag och därmed min tävling tillsammans med RoyalDesign är slut kl 15:00 (sena kommentarer kommer publiceras, men inte ränkas in). En dag som denna, måste vi komma  ihåg att forsknigen har tagit oss långt. Även om vi kan komma längre. Det är många av oss som bidrar på många sätt och det är fantastiskt. Och vet ni vad. Jag blir oerhört berörd när jag läser era kommentarer till tävlingen. Jag har läst vartenda minst två gånger när ni har skrivit. Helst skulle jag vilja ge halsbandet till er alla. Det går naturligtvis inte. Men jag hoppas den min kära man kommer dra idag kommer bli alldeles extra glad.

Brösthälsodagen alltså.

Jo det stämmer. Jag tror till och med att det är internationella brösthälsodagen idag. En påminnelse kan väl vara att känns igenom dem idag. Ni förstår vad jag menar…

Hörs senare, jag måste ju berätta om en roligt spontangrej jag hamnade på igår. Föreläsning om Svenskt Tenn och vin. En måndag. Ja ni hör ju, inte mig alls emot.

Kram på er!! Verkligen!

loggastjärnastorgi

2 svar på ”BRÖSTHÄLSODAGEN OCH PÅMINNELSE”

  1. Svar: Lars Wallin

    Hoppas på att få ge detta fina halsband till min fantastiska sambo i 7års pressent. Hoppas, hoppas!

Kommentarer är stängda.