CHAMPAGNEHUSET I VINTERBONAD

C22A2242bylindahl

Jag älskar snö!

Det är så vackert, krispigt (hatkärleksord),lekroligt, vitt!

-Och luften.

Den är så lätt att andas. Torr, hög, ren, frisk luft.

C22A2157bylindahl

I måndags kom snickarna tillbaka!!! (Det är värt minst tre utropstecken!)  Nu skall det läggas golv, byggas trappor, räcken till loftet och det sista finsnickeriet som lister och dörr till badrummet. Ni förstår säkert att jag tycker det är fantastiskt roligt! – Efter det är det några väggar tapet, koppla in spotlights, soffor, sängar, lampor, mattor Uppdatering. Tillägg. Gardinbeslag…(ha ha!)  Sedan är det dags för inflyttningsfest!!!

Sans och balans. Jag får nöja mig med toalettdörr i veckan.  Och golvet.

Men, att drömma och planera skadar jag ju såklart inte. Här är vårt nya Champagnehus ombonat av vinter – Åhh som jag gillar det

C22A2245bylindahl

 

 

loggastjärnastorgi

3 svar på ”CHAMPAGNEHUSET I VINTERBONAD”

Kommentarer är stängda.