EN FÖRSTA KIK PÅ OPERAKÄNSLAN

C22A7085bylindahl

 

Alltså Sofie.

Du och jag har en hemlis. Men den hemlisen gör att jag kommer få åka och träffa dig snart igen iallafall. Då vackra fina människa. Då skall jag prestera bättre, då skall du få dina magiska bilder!

C22A7090bylindahl C22A7100bylindahl

Jag har varit i Stockholm och träffat en person. En person ni skall lägga på minnet. Jag är helt säker på att inom några år har hon ändrat eder mans syn på Opera. Att det inte alls behöver vara sådär, svårt, ni vet. Det räcker att höra Sofie prata för att förstå vilken talang hon har. Sen är hon otroligt smart också. Kom ihåg nu var ni såg henne först!

Och,

jag hade äran att fota henne i helgen med körbakgrund i den pampigaste kyrkor mitt i Stockholm. Bland annat.

C22A7109bylindahl C22A7162bylindahl C22A7166bylindahlMen,

jag vill inte låta som jag är 10 år – så hemlisen är helt enkelt att jag inte är 110% nöjd med det tekniska i bilderna. Alltså inget Sofie kan gör något åt. Utan jag.

Och då, då kommer jag göra om.

Det är inte alltid medvind. Men då får man se det positivt och inte knäckas för hårt. Det är kanske inte så farligt att blotta sig. Säga, tyvärr jag är inte nöjd, det blir inte som jag vill. Jag kommer tillbaka. Det värsta som kan hända är ju att man kan få lite extra hejarop av er trogna fina vänner och en resa till Stockholm snart igen.

 

Love, H

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”EN FÖRSTA KIK PÅ OPERAKÄNSLAN”

  1. Nej, opera är inte alls svårt, det är bara en fördom hos de som inte varit på opera senaste tiden ;) dagens moderna föreställningar är alldeles magiska! Och operan i Sthlm är alldeles galet vacker! Både bakom och framför kulisserna :)
    Trist att inte vara nöjd, men bra att du har möjlighet att komma tillbaka, och då min vän, jag säger det bara en gång, DUMPLINGS ;) Kram på dig!

Kommentarer är stängda.