EN LITEN BARNFOTOGRAFERING

mm49

mm51mm47

Jag har gjort en liten barfotografering . Det är så roligt att fota barn. Glädje och lekfullhet.

Om det står en mamma och tar kort med sin iPhone samtidigt, kan man vittna om hur syftad person krälar på golvet, gömmer sig under överkast och kastar sig handlöst på golvet för att hänga med i de snabba svängningarna. Emellanåt hörs ett  muttrande  när denne tittar tillbaka på bilden och ser att den blivit suddig – och därmed faktiskt inte hunnit med i de snabba svängningarna som önskat.

Detta är ju mitt intresse och jag är absolut inte någon utbildad fotograf. Det vill jag gärna säga. Igen och igen. Fast jag tycker det är riktigt kul att springa runt med kameran runt halsen.

mm55

 Det finns en väldigt stilsäker mamma till prinsessorna också.

mm58
mm50mm59

Nu tackar jag för lånet av dina små tjejer, så skall jag knata iväg till mitt riktiga arbete. Eller riktiga och riktiga.

Man kan väl för all del göra lite av varje. ? ! Egentligen.

Ha en bra dag!

 

loggastjärnastorgi

2 svar på ”EN LITEN BARNFOTOGRAFERING”

Kommentarer är stängda.