MIN KATEGORI MODE OCH SKÖNHET

mode1

Onsdag kväll och min veckas arbete är avklarat. SÅ nu har jag fredagskväll. Jösses denna gången kom det så snabbt att jag inte  hann med riktigt. Det blev ingen förberedd vardagsupplyftare idag. Typ Ostbricka hade ju varit gott. Eller ugnsgratinerade baguetter. Får helt klart bli en lite handling imorgon. Ungsgratinerade baguetter med massa parmesanost får det bli då.

Jag går vidare med min kategoriredovisning. Nästa på tur är om ett annat stort intresse jag har:

mode7

Mode / Skönhet

Klart jag älskar kläder. Det gör ju alla. Utom alla pappor. De köper väl sin årsgarderob just en gång om året. Jag är inte sån. Det är tur. Fast trots att jag har tre tre fjäderdelar av garderoben så händer det att jag inte vet vad jag skall ha på mig. Ganska ofta.

När vi kommer till  skönhetprodukter har jag en bestämd uppfattning om att man får vad man betalar för, och att vi skall vårda huden, huden som är vårt skydd.  Åtminstone så räcker de dyra märkena längre. Jag har tre fjärdedelar av badrumskåpet också. Han har inte sagt något om det än.

mode6

mode2

Tänk er denna blusen med min nya discoglitterbh… Ja det är sant. Jag har köpt den nu. Man kan bli glad för mindre alltså. Glitter under. Säger inte mer än så.

Kramar

loggastjärnastorgi