ETT ICKE FUNGERANDE KONTAKTFORMULÄR

5-9697
Igår fick jag veta att kontaktforuläret på min företagshemsida inte har fungerat. Tackvare en tjej som faktiskt ligger bakom denna sida. Lite fulliskratt eftersom vi har lite samma typ av namn på våra företag:) Det var snällt att du reagerade och kontaktade mig J!

Detta betyder alltså att jag precis fått veta att alla som har skrivit meddelanden och förfrågningar till mig via kontaktformuläret på min företagshemsida (www.bylindahl.com) inte har nått fram till mig. Efter lite nystande har jag dock fått alla mail skickade till mig. Fantastiskt. Fast nu sitter jag här istället med massa inaktuella förfrågningar och ett stort dåligt samvete för alla er som trott att jag bara har struntat i att svara er… Så är alltså inte fallet.

Nåväl.

Hoppas ni alla har haft en bra dag! Det har jag so far även om jag forfarande är lite förtvivlad över alla mail jag har missat svara på – detta inlägg kändes  vädligt viktigt att skriva till er.

Och, bilden är inte från idag – men jag älskar den.

loggastjärnastorgi