ETT SÄTT ATT FÖRKLARA MITT BILDSPRÅK

C22A3392-8

Jag har kommit på en slogan för mitt bildspråk nu. Skall slipa på det lite, sedan skall jag visa er. Men mitt mål med att fota saker är ju (faktiskt) att göra saker på gränsen till finare än vad de är i verkligheten. I alla fall mer inspirerande. Det är ju så jag vill ha det. Både när jag fotar och hur jag försöker leva. Som att leva vardagen i bilder. Jag lurar gärna mig själv. Exemplet är ju färsk organo på köttfärssåsen som jag har pratat om förut.

Att städa är till exempel ganska tråkigt. Åtminstone när man inte har lust eller absolut inte hinner.

Men då kan en bild, eller en sak faktiskt lätta upp känslan bakom det tråkiga iallafall för mig. Så därför blev jag självklart supertaggad när jag kom på att jag skulle fota städprylar (som nu skall symbolisera världens tråkigaste sak) för att visa hur jag menar.

Fin bild, en städspray som fullkomligt exlpoderingsdoftar jul strösslat med kärlek (iform av stylad disktrasa :)). Så skall väl städet gå ganska bra ändå. För nu blev faktiskt jag glad när jag såg bilden.

 

Städsprayen kan ni bland annat hitta HÄR och butiken har 30% rabatt fram till den 23/12!! Inte illa! Det är just denna butiken som är mitt doftljusmekka. OCH inlägget är inte i samarbete med butiken ni får helt enkelt vänja er vid att jag gillar att fota produkter och saker som står stilla:) 

 

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”ETT SÄTT ATT FÖRKLARA MITT BILDSPRÅK”

Kommentarer är stängda.