FÖRSTKLASSIG HUDVÅRD – NEOSTRATA

306j Jag har som ni vet startat med NeoStrata produkter. Jag var riktigt nyfiken på att prova en av markandes bästa hudvård. Och om jag liksom inte märkte någon större skillnad efter det, så behöver jag aldrig mer köpa dyra ansiktskrämer; och det skulle ju betyda att jag isåfall skulle spara massa pengar sedan.

Smart Eller hur!

Fast Bond bara ler när jag håller på med mina teorier. Jag är ju som bekant väldigt duktig på att räkna till min fördel; som semesterdagar till exempel. Jag räknar alltid så det blir några fler än (närmare  två veckor*) jag egentligen har –  genom att räkna in sista fredagen (eftersom den ändå bara är en enda lång stor fredagsfladderdag) sedan räknar jag in lördagarna och söndagarna också för att 29 dagars semester låter mycket mer än 20.

De ni! Det har ni inte tänkt på!

Denhär teorin med hudvården och att jag liksom tjänade pengar på att köpa dem. Har jag inte lyckats övertyga om. Än. Men ge mig några dagar så skall jag nog komma på något. Tycker själv att jag är på god väg.

306m

 

Det värsta är ju att jag redan har kört NeoStratas “startkit” en månad nu, och att det talar för att jag absolut inte vill byta bort det igen – men jag får tänka ut någon bra motiveringteori sedan.

 

 

*Här räknade jag naturligtvis 9 vardagar (alltså nästan två veckor) då såklart för att det liksom skall kännas lite bättre. Labba med siffror alltså. Kanske borde bli politiker ändå.

Produkterna finns bland annat – här
loggastjärnastorgi