HELGENS BORDSDEKORATION OCH KALAS FÖR FINMORMOR

höst5

 

Höstkreationen har startat

Jag höll egentligen på med något helt annat. Men det känns helt naturligt (?) att ta på barnen kläder och mina egna gummistövlar bara för att liksom gå ut och hämta lite fint. Sen kan iallafall inte jag sluta när jag väl har börjat. Förrän jag verkligen måste.

höst1

 

Helgens bordsdekoration är fixad! Tänk vad ett litet guldljus kan sätta igång mig.höst4

 

Nu skall vi snart fira min mormor (barnens finmormor som vi säger) hon fyller år idag. Det är så mysigt ni vet, småkillar med vax håret, skjortor och smörgåstårta, lördagsgodis och bamsetidning soffan med pappa och morfar. Det är en vilodag idag fast med feststämning av allra högsta klass.

 

höst3

loggastjärnastorgi

2 svar på ”HELGENS BORDSDEKORATION OCH KALAS FÖR FINMORMOR”

Kommentarer är stängda.