HELGENS BRÖLLOP OCH OM ATT FOTOGRAFERA

bröllop1

Då var helgens fotografering gjord och bröllopet var helt fantastiskt perfekt från första minuten jag träffade bruden och hennes tärnor hos frisören, ända tills kvällen. Far absolut inte med osanning att jag faktiskt blev lite rädd att misslyckas denna gången. Allt var så fint. Vädret, miljön, kärleken spirade, artisterna sjöng och spelade fantastiskt, alla var glada och man märkte att vännerna var verkligen riktiga riktiga riktiga vänner. Det var tårar, det var stöttning, det var kramar. Alla var glada och många skrattade av lycka.

Men så kom den där känslan. Vi alla har upplevt. Tänk om hela dagen blev perfekt för dem och så skulle fotografen (jag) dabba mig. Inte en enda vacker bild från sin största dag. Hemska tanke. Jag har endel att jobba med vad gäller självförtroende här tror jag, men så är det är också en ganska okänd mark för mig.

Fast.

Vad jag bara älskar att vara på den där okända marken, man växer med det. Men får så mycket av det. Det är stor skillnad mot att vandra samma spår varje dag, det vill jag lova och även om man till en början får betala med lite extra energi.

bröllop3

 

Det man får är en glädjekänsla. Hela kroppen blir lycklig. En äkta känsla som inte kan köpas för pengar, den smittar av sig och är inte skrytsam (lite inspirerad av prästen här känner jag:))

Äkta glädje helt enkelt.

Tack för alla rader och hjärtan ni ger mig på alla möjliga och omöjliga ställen. Det värmer och det ger mer än vad ni kan ana.

bröllop2

Nu skall jag iväg och träffa min webbdesigner för bloggen. Vill beskriva ett önskemål så ni kunder får en helt egen sida med inlogg där ni kan titta och välja era bilder i lugn och ro. Sakta med säkert faller saker på plats.

Och vet ni,

jag har skummat igenom bilderna från bröllopet nu och det finns helt magiska bilder med i samlingen. Ni skall få se!

loggastjärnastorgi

3 svar på ”HELGENS BRÖLLOP OCH OM ATT FOTOGRAFERA”

  1. Hanna fantastiska Lindahl! Vi blir alldeles rörda av att läsa detta! Vår dag var helt obeskrivligt underbar! Inte en sekund var vi oroliga över fotograferingen, vi har känt oss SÅ trygga med dig som fotograf från början till slut och vi har haft så himla kul tillsammans med dig!!! Tack för att det var just DU som förevigade vår dag. Du kommer bli stor som fotograf; du har talangen, du har bemötandet och du har energin och glädjen!!! STORT TACK!!! Ska bli så spännande att se bilderna!

Kommentarer är stängda.