HUDPRODUKTER FÖR HÖSTEN

_MG_8960 Vad hände nu!!?? Akutinspirerad. Någonstans är jag nog lite bloggskadad ändå.

För,

såfort jag fick lite höstkänslor tänkte jag.. När jag har tar på mig tjocktröjan och halsduken för första gången sedan – då bara måste jag blogga det….!! 

Och, som nu. När man bara vill skriva hur skönt det är att komma in i rutinerna igen efter sommaren och bara längtar efter alla hårinpackningar,  ansiktsrengöringar, ansiktsmasker, boosters och ja ni förstår…Tiden när man liksom lägger ner den bara på sig själv…

Så nu bara för det massproduktion med något sådant ljuvligt ytligt. Det är svårt att komma igång efter uppehållet såklart! Man vet knappt inte vart man skall börja – Men börjat på höstrutinerna – det är gjort nu iallafall!!

Jag fyllde på världens lyxigaste förrengöring, som jag hittade här, ansiktstvålen häroch energi på flaska booster här! En väldigt trevlig sida som jag kan rekommendera (såklart, annars kulle jag inte länkat…)

Hörs snart igen!! Låt denna höst ge mig mer timmar än våren…!

Heja höstkänslor!

_MG_8957

loggastjärnastorgi