HUDVÅRD MED NEOSTRATA

215a

 

Jag måste göra något åt min hud. Varför tar jag inte hand om den bättre??  Antagligen för att jag inte känner att jag hinner. Vi var på ett mingelparty för ett tag sedan, och någonstans mellan drinkarna kom en elegant kvinna fram och bröt lite östeuropeiskt (Hon såg förresten ut som fru Bildt ungefär)  Jag ser på din hud att du har mycket omkring dig. Du jobbar för mycket?  Hon (motsats till nickade) sitt ansikte, smackade med munnen, en gång, och såg uppenbart bekymrad ut. Man kan se på en hud hur man mår inuti, sa  hon. Trots att jag inte visste Då! att hon var hudläkare (och hennes man patolog (shiiit)) så lyssnade jag på henne och planerade för ett produktinköp som jag precis har börjat använda nu.

Så nu skall vi helt enkelt se om mitt drag för bättre hud kan hjälpa utifrån!! tjiiihhaa! För inte tänker jag dra ner på mitt tempo. Idag har jag förresten varit på utbildning på skatteverket hela dagen, med information om momsdeklaratioer, företagsekonomi och strategi. Ta det lugnt kan man väl göra sen?

loggastjärnastorgi