I SÄNGEN MED VALENTINODRÖMMAR

122i
122d

Sjukstugan fortsätter.

122g

Barnen har klarat sig än så länge, och jag kan inte sticka under stolen med att gårdagen var ganska mysig. Barnen hade det bra på förskolan. Jag kurerade mig med sömn, thé och Marabou. Världens bästa mormor och morfar hämtade kidsen och Mannen hade med sig blommor på kvällen. Det är ju synd att det är så tröttsamt att vara sjuk, annars hade jag absolut kunnat tänka mig några dagar med vila, tulpaner och choklad. Och svensk damtidning som kom levererad från min mormor. Fast den är ju farlig alltså. Nu har jag hittat en väska till som jag vill ha. En Valentiono en precis likadan som vår Svensk-Amerikanska modeprinsessa har. Finns i min favoritaffär här.

Vänta nu!!!

Valentino… Valentinesday… …Det kan fungera!

122b

122e

loggastjärnastorgi

6 svar på ”I SÄNGEN MED VALENTINODRÖMMAR”

Kommentarer är stängda.