INFÖR JULBADET OCH JULBAKET

redbea1

 

Torsdag och veckan springer, tiden springer. Men det gör inget. Jag försöker stanna upp i vardagen. Det är er jag får tacka för det. Om jag inte hade börjat blogga hade jag inte slängt på det gröna snygga på maten, inte tänt alla – och då menar jag alla – ljus på kvällarna. Inte tagit ett glas vin till hämtmaten på torsdagar. Inte köpt doftljus som luktar pepparkaka eller tagit ett lugnande bad mitt i veckan. Och jag hade framförallt inte stoppat i några badbakelser. Men det gör jag nu. Jag vill att vardagarna skall vara minst lika sköna som helgerna och jag har blivit ganska bra på det. Jag vill inte spara på något krut tills en dag kommer då den inte blir som jag hade tänkt.

redbea2

På dessa två bilderna ser man rätt tydligt hur jag också har lärt mig mer och mer att jobba med fokus i bilderna som är helt oredigerade. Titta på pippin som ser ut att smaka choklad så ser ni!! :) Sen vill jag också påminna om att min tävling med redbea.se går ut imorgon. Så lovar jag att minst en av er kommer få känna lite lyx i badkaret eller ta på en härlig handkräm (som egengligen är för snygg för att användas. Till tävlingen kommer här.

loggastjärnastorgi

Ett svar på ”INFÖR JULBADET OCH JULBAKET”

Kommentarer är stängda.