KÄRLEK KAN VARA UTBYTBAR

iphone6Jag är en tekniknörd ända ut i fingerspetsarna. Det har säkert framgått. Igår köpte jag till exempel en stor extern hårddisk till och la flera timmar på att föra över och säkra massa bilder. Det känns naturligtvis viktigt för att kunna säkra både era uppdragsbilder och mina privata bilder, men det är roligt också. Det skall vara säkert, snabbt, enkelt och snyggt och gärna lite funktioner som jag inte vet att jag behöver.

Än.

Nu trillade jag över en tävling som Telenor har också där jag kan vinna en iPhone 6 och det är precis därför rubriken är som den är. Tänk om jag skulle kunna få byta ut min gamla kärlek till en iPhone 6. Den har fått bra recensioner och jag är säker på att den skulle passa mig helt perfekt. Det må vara ytligt, men det får gärna vara lite sånt i mitt liv också. Ytlycka. Jag tycker ju om det också.

images-2

Bilderna är lånade på Apples hemsida och Telenors hemsida
loggastjärnastorgi