LEVERANSER PÅ VÄG

leverans2

 

Åhh jag är helt tillfredsställd med att kunna leverera bilder till er kära vänner. Är dock inte lika tillfredsställd med att min fotoskrivare och krånglat lite, vilket har gjort att jag inte alls har kunnat leverera inom den tidsram jag har satt upp för mig själv. Men nu så, här kommer två glada kuvert och innan denna veckan är slut kan jag skicka två till! Det ser jag fram emot.

 

Tyvärr tror jag det kan bli lite såhär. Officiellt arbetar jag alltså med företaget ca20% i veckan (plus all informell tid då, det vill säga kvällar och helger). Sedan har jag jag ju ett annat jobb också, som operationssjuksköterska vid sidan om företaget och bloggen.

Nu så. Plikten kallar.

Och visst känns det bra i kroppen när man avslutar ett projekt. Varje gång! Hoppas ni blir lika nöjda med bilderna som jag blev!

Kram i höstrusket!

loggastjärnastorgi

2 svar på ”LEVERANSER PÅ VÄG”

  1. Jag beundrar dig som följer din dröm och gör det du brínner för vid sidan av ditt jobb. Jag önskar att jag hade en sån talang för något som du har för att fota, jag önskar jag kunde komma på det. Då skulle jag se vad jag kunde göra av den talangen, vart den kunde bära mig, och vilka yrkesmässiga vägar den kunde föra mig framöver.
    Tills dess inspireras jag av personer som dig, som gör det du brinner för.
    Kram Anna

Kommentarer är stängda.