EN BOMMANDE SKÖNHET

orkidee2

Oj vilket välkomnande! Tack så mycket. Om jag för ett uns av en stund tappat lite datorinspiration efter sju 7! timmar vid datorn igår, kom den tillbaka fortare än kvick efter era hälsningar och glada hejarop.

Jag tänkte jag skulle lägga upp det så lite nu i början att berätta lite om mig och hur jag har tänkt inriktningen här på sidan. Som ni säkert redan har sett, har jag redan tänkt ut kategorierna och ni kan se dem alla längst upp i menyn. Idag börjar jag berätta om kategorin Sköna hem.

Sköna hem

Representerar  mitt Inredningsintresse. Numera har även kategorin trädård hamnat där efter att vi blev husägare för drygt två år sedan. Jag är egentligen ingen person som håller på och flyttar om. Runt omkring. Mest hela tiden. Men jag piffar och puffar ganska mycket och njuter gärna av blommor på köksbordet eller tycker maten smakar godare med en timjanskvist på, fast jag aldrig äter upp den. Konstigt detdär.

Här kommer alla inlägg om just detta; Sköna hem. Inredning, Trädgård, Från oss här på Villa Sjöhaga och från andra ställen där jag finner inspiration samt eller där  jag har gjort fotouppdrag.

Vi kör väl på såhär tycker jag!

orkidee1

loggastjärnastorgi

6 svar på ”EN BOMMANDE SKÖNHET”

Kommentarer är stängda.