MARINBLÅ MED SPETS ÄR PÅ

805b

 

Jag verkar vara inne i marinblå-spets-period. Kommer ni ihåg när jag köpte denhär?

Nu håller vi på och packar inför helgens festligheter och klänningen känns bara så rätt. Lite sådär sober och ändå inte speciellt dyr. Det gillar vi! Jag får väl hoppas att min kära vän Johanna inte läser detta inlägget nu, eftersom jag även har tänkt ha den på hennes bröllop snart också. Det känns som denna klänningen passar till allt!
805f

Klänningen hittar ni här i en av mina favoritbutiker på nätet! Jag är lite sugen på denna och denna också – jag sa ju att jag är inne i en spetsperiod!! Tur det är fler bröllop på gång!

 

 

805h

Nepp, nu måste jag återgå till min packning. Det tar sån tid för mig.

loggastjärnastorgi

2 svar på ”MARINBLÅ MED SPETS ÄR PÅ”

Kommentarer är stängda.