MITT FÖRSTA ÅR SOM FÖRETAGARE GICK..

cd2

 

Här är några av mina leveranser under 2014. Jag har precis i dagarna gjort min momsdeklaration för förra året och likväl mitt första företagsår. Det är faktiskt ganska exakt ett år sedan jag startade mitt företag. Helt galet.

Och, vet ni vad det coolaste är?! Krossa Jante, men trots alla dyra invseteringar jag har gjort nu första året, så gick jag med VINST!!!! Jo det är sant. Min revisor sa det. Man måste ju bara älska revisorer!

Det känns så stort så jag nästan inte kan beskriva detta. Det var verkligen inget jag trodde.

cd3

 

Såklart är det er jag skall tacka! Utan er. Inget bylindahl. Att jag får fota era små och era hobbys, intressen och kärleksförklaringar har varit så fantastiskt kul! Jag går verkligen helt igång när jag fotar, och kan absolut inte göra det annat än helhjärtat.  Det har även varit annonseringar, fotouppdrag åt Bonniers, som ni vet, jag är oerhört stolt över, och en hel del andra företagsuppdrag och tidskriftuppdrag. Dessutom håller de på och viskas om fotouppdrag åt Skövdes största aktörer, vilket är svindlande.

 

 

 

cd4

 

 

Mer kommer!! – och även om jag i slutet av förra året och starten av detta året endast har tagit emot just företagsuppdrag så, var ju detta helt klart en riktigt energiboost för att starta igång privata uppdrag igen. Lite smått. Tack kära ni för ni hjälper mig att leva i min dröm.

cd1

loggastjärnastorgi

6 svar på ”MITT FÖRSTA ÅR SOM FÖRETAGARE GICK..”

 1. Och ingen är mer glad för din skull än jag! Det vet du.
  VINST liksom, ja att “älska sin revisor” det var nog att ta i… haha!
  Men jag förstår att du älskar din just nu! HEJA DEJ!!!!
  Bästa kramen!
  Judita

 2. Vad roligt att det går så bra för ditt företag :-)
  Det är du väl värd!
  Kram / Marie

 3. Vad stort, och coolt! Jag är riktigt glad för din skull!
  För egen del känns det svindlande nog att nyligen ha startat min första egna blogg och göra min vardag “offentlig” (efter att bl.a. ha följt dig och några andra i ett par år). Samtidigt är det sååå kul och jag hoppas verkligen att jag en dag kan lyckas inspirera på samma sätt som du gör!

 4. Go Hannah!! Jättekul att det går så bra för ditt företag, fortsätt så! Heja! Heja!

Kommentarer är stängda.