MYSFREDAG MED KLINKERSKÖRNING

C22A0348-Redigerabylindahl

Det kan tyckas ytligt. Men det luktar otroligt konstigt gott med ny bil och dessutom är det mäktigt skönt att köra på klinkers.

Det var mysig att ha med våra glada killar in på Bilia igår eftermiddag. De va så söta när de gick omkring där inne med var sin lilla extrastol och satts sig fint i den på golvet på rad när det blev lite långtråkigt. Visst är det snajsigt med tunga lakan och ceremonier, men mugghållare och 12v uttagen, blinkersfinsesser – varför går de igenom detta?! Jag ville ju bara få öppna portarna och dra iväg på klinkergolvet (typ så). Efter en hård omgång vann jag nämligen sten-sax kampen och fick utökningen till min stora glädje.

C22A0319bylindahl

C22A0339bylindahlC22A0333bylindahl

C22A0374bylindahl

Dessutom hade jag otrolig tur att jag missat handla en sak till kvällens middagsbjudning. Anmälde mig därav helt frivilligt att åka och införskaffa detta viktiga innan gästerna kom. Ja ytligt ytligt, men roligt roligt.

Och, visst skall man leva.

 

 

 

loggastjärnastorgi