NÄR DET HÄNDER IGEN.

collagemm2

Jag vänjer mig aldrig, men nu har några av mina bilder släppts till en hemsida igen! Känner mig faktiskt lite stolt.

Igår kväll satt jag och tittade tillbaka i fotomapparna i datorn, och jag slås av vilken förändring det har blivit bara det senaste året. Jag kan inte speciellt mycket om facktermerna bakom kameran, men jag har knäppt. knäppt. och. Knäppt. Rattat. Rattat tillbaka. och rattat.

Och.

Det har sannerligen, lönat sig. Om man har drömmar eller brinner för något, då skall man nog, ta mig sjutton göra det. Även om det inte behöver betyda hundra procent av sin arbetstid. Jag är jätteglad över att få göra många saker jag tycker om. Det är precis som att ju mer saker jag gör, som jag gillar (underförstått), ju mer energi får jag. Inga problem att åka och handla, inga problem att ut och gräva i trädgården inga problem att träna, leta pusselbitar. Eller vad det nu kan vara. Det är nog det som gör att allt liksom flyter och mina närmaste, inklusive mig själv då, mår väldigt bra i vår vardag. (Tro nu för guds skull inte att jag gör allt hemma. Skulle nästan önska att jag gjorde lite mer)

Det är faktiskt ett par män som har kontaktat mig angående dessa produkter och jag kan bara säga gott om dem. Har fotat hela sortimentet och klämt, dragit, tagit ut, fällt upp och viftat runt. Har inget kvar hemma av det eftersom det var ett uppdrag. Men mitt ord får kort och gott bli kvalité. Det är riktiga saker detta.

Kolla gärna in hemsidan förresten –  http://www.pfeilringsverige.se/

34e

 

loggastjärnastorgi