NÄR JAG GER ER MINA TANKAR

vsh4

 

Se det som en liten Information till er – Jag kommer göra om bloggen lite när andan faller på, och har många tankar om hur den skall vara och hur den skall se ut. Jag kommer fortsätta att blogga eftersom jag vill att den skall vara levande, men kommer dra ner på frekvensen inlägg ett tag framöver. En av anledningarna är bland annat att jag vunnit en plats i en fitnessutmaning, och kommer fokusera fullt ut på den en månad framåt (till att börja med). Lite ledsen är jag, över att jag förstörde alla bilder här inne med den “fotomarkeringen” jag klantade till det med. Men det är antagligen priset man får betala, när man laborerar själv, och testar sig fram med ‘dataprylar’ man egentligen inte behärskar fullt ut.

Men.

Jag har lärt mig mycket om koder, fotografering, vänskap och sånt och det är jag fantastiskt glad över.

Så.

Förutom mitt arbete ägnar jag tid och fotouppdrag, mina barn, träning och vardag. Jag lovar att ni skall få se allt senare. Det fyller dagarna. Hoppas ni förstår.

Kram

 

Kuddar – här
Doftpinnar – här
loggastjärnastorgi

7 svar på ”NÄR JAG GER ER MINA TANKAR”

  1. Vilken spännande utmaning du står framför! Grattis och Stort lycka till!
    Klart man måste trycka på Pause ibland, men vi finns kvar här och läser varje inlägg du skriver..

Kommentarer är stängda.