NÄR MAN FOTAR BARNPRODUKTER

221b

Sneekpeek på dagens morgonprojekt. Det är tur man har en samarbetspartner – två och ett halvt år hög – när jag gör ett fotouppdrag för Molarum och deras Fargonprodukter. Det är en serie prisvärd hudvård för barn med så få ingredienser för att vara så allergivänlig som möjligt.

 

Jag tar mig bara an uppdrag som står för vem jag och denna bloggen är.  Ni får helt enkelt välja att se det om en recension snarare än “reklam”. Jag kommer aldrig att skriva att något är bra som inte är det. Det är såklart inte fördelaktigt för mig, men jag kommer inte ha ett lugnt inre om jag inte står för vad jag skriver till er.

 

Nu skall vi ut i snön med och kolla om krämen  Vaselin 50 % Paraffin 50 % som skall vara en perfekt klimatkräm för små barnhänder håller måttet. Håll till godo!

221g221a

loggastjärnastorgi