NÄR MAN GER EN LITEN RUNDVANDRING

712i

Jag har lovat er en rundvandring på våran sommarö. Men tyvärr det blir inte att jag tar några bilder när det är så varmt som det är just nu, så  jag fick snällt kolla i mitt galleri i  datorn idag.

Nej, det blir mest stranden och solkrämer högt och lågt. Vi går upp och ner med skrindan till stranden och hamnen packad med handdukar, solstolar, plastbåtar, hinkar och spadar. Som den värstaste barnbadsfamilj.

712k

Vår lilla ö är som en charterö ungefär. Det finns en blandning av gammalt, nytt, skärgårdshus, sjöbodar, modernare hus, våra hus bland klipporna, två längder med etagelägenheteter närmast hamnen, en strandvilla och något fukishus. Minigolfbana, utedusch, grusvägar, långa broar, bryggor, trampolin, klippor och berg och en välbesökt farled för båttrafik. Folk går med morgonrockar och säger godmorgon när de hämtar tidningen och alla som bor här, känns väldigt lediga på något sätt. Nästan alla hus ligger på klippor så man ser nästan ingen som håller på och arbetar i exempelvis trädgården heller, vilket är ganska skönt. Det är ljuvligt här. Det har jag alltid tyckt.
712l

 

Nästa rundvandring skall ni få se mer av mitt sommarparadis, som jag hoppas mina barn också skall kalla detta stället sedan.

loggastjärnastorgi