NÄR MAN HAR EN MÅNDAGKVÄLL PÅ ALTANEN OCH KVINNLIG TAKTIK

186l

 

Har ni provat Edmamebönor?

Har ni provat dem med lite rött ute första semesterdagskvällen och med en filt kring benen. (Och ja, De ligger snyggt på räcket på bilden, men sedan sprang jag upp och slet ner dem) Det är så vi gör. Vi bloggare. Fryser lite först och sedan kan man stöka till det lite igen när bilden är tagen och solnedgången är prefekt.

 

186m

 

Hur var det nu med edmamebönorna?

Jag hittade dem förra året och det är en riktig snackis här. Vi kokar upp dem snabbt och sedan slänger på massa flingsalt när de fortfarande är ljumna. Hur mysigt som helst att sitta och pilla med, dessutom (konstigt nog) så pratar man mycket mer när man håller på och pillar med snackisar. Det är härligt. Just ni håller jag på och lägger fram en liten resa till rivieran. Vi får väl se om det räcker med lite bönor för att få komma till Frankrike. Önska mig lyckatill!:)

 

186j

186k

loggastjärnastorgi

2 svar på ”NÄR MAN HAR EN MÅNDAGKVÄLL PÅ ALTANEN OCH KVINNLIG TAKTIK”

  1. Oh, la la! France? Får man följa med??… Jag kan sitta i kofferten eller ja, vart som helst där jag får plats, lovar, kan göra mig så liiiiten som möjligt!
    Hm, det där med pillipill-bönorna måste ju testas! Var köper du dem?
    Och du, jag har väl inte glömt att svara på nåt´av dina mail?… Jag börjar bli glömsk, suck!
    Kram min lilla Böna! ;-)
    Judita

Kommentarer är stängda.