NÄR MAN HAR FOTAT NÅGOT SÖTT SOM SOCKER

701d

 

Ibland behöver man inte säga så mycket. Ibland kan man nästan bara vara tyst och njuta av 6månader gnistrande ögon. Idag har jag och denhär goa tjejen varit i en hästhage tillsammans med hennes fina föräldrar och min nya fotoassistent Charlotte. Värdens bästa förresten tror jag. Hon sa bara “näsan” till sköningen på bilderna här så fick vi väldens största smile allihop i varsin turordning. Regnet hängde i luften och en gång fick vi gå in under en stor bok för att ta skydd.

Så, lite svårfotat var det idag, det måste jag erkänna. Men är man söt som socker spelar det ingen roll om himmelen är alldeles grå och regnet hänger med tunga droppar. Men får en pastellkänsla innanför kroppen ett leende på läpparna i allafall.

701e

701f 701g

Jag är så tacksam för alla roliga uppdrag jag har fått det senaste! Ni är guld värda! – och jag har så otroligt kul och känner att jag lär mig saker hela tiden. Tack!

loggastjärnastorgi

2 svar på ”NÄR MAN HAR FOTAT NÅGOT SÖTT SOM SOCKER”

Kommentarer är stängda.