NÄR MAN HAR HAFT EN ETTÅRSFOTOGRAFERING

malinj-6024

Att 50% familjen har varit riktigt förkylda en vecka är inte bra för min blogguppdatering märks tydligt. Det är verkligen inte bra. Men så kan det bli ibland.

Jag har så otroligt mycket jag vill visa er, och det är ju riktigt dåligt, och dessutom väldigt dåligt affärsmässigt att inte visa vad jag gör när jag arbetar för företaget.  Så, här kommer en ettårsfotografering som var underbar. Fin dag, fin Stella och fina föräldrar. Vi skapade massor av fina bilder och här får ni ett urval.

malinj-6147

Nu är jag på gång igen, och hoppas jag hinner visa ännu fler projekt jag har varit med om det senaste! Det är mycket som rullar och många leveranser väntar på att komma till sina ägare. Nu skall mitt avtal finslipas och göras snyggare samt ett informationsblad som bokande kunder kommer få inför fotograferingen. Det är mycket, men det är otroligt roligt och jag är så glad att jag har tagit steget.

malinj-5980

malinj-6314

loggastjärnastorgi

2 svar på ”NÄR MAN HAR HAFT EN ETTÅRSFOTOGRAFERING”

  1. Såååå fin! Du är så DUKTIG!!
    Och du, jag är tillbaks igen på bloggen! Tänkte du ville veta det… :-) min gamla adress…
    Har saknat dig!
    Kramar!
    Judita

Kommentarer är stängda.