NÄR MAN HAR HITTAT KLÄNNINGEN!!

805i

 

 

Som ni vet åker vi till Danmark i helgen. Delar av familjen. Vi skall bo på slott utanför Köpenhamn och i fredags kom jag på att jag ju måste ha en fin klänning med.

Såklart.

Eftersom jag absolut inte har några klänningar innan (typ) så fick jag en väldigt bra anledning att köpa denna marinblåa spetsklänningen som jag har spanat in ett tag.

Eller, egentligen höll jag några ögon på denhär klänningen, men eftersom den var alldeles för liten,så såg jag tillslut den som jag köpte. Nu är jag glad att det blev den, för jag slängde på mig den så fort jag fick in det guldiga paketet innanför dörren, och klänningen satt helt perfekt. Man måste älska stretch.

Den är bra mycket finare än på bilderna på deras hemsida… Nu när jag har klankat ner på bilderna måste jag ju ge stylelevel lite cred för den snabba leveransen! Jösses beställde igår och har den idag. Det kallar jag service.

Ni skall få se den på imorgon, nu hinner jag inte, för nu är det giftasdate på gång! Ha en bra kväll!

loggastjärnastorgi