NÄR MAN HAR KYVENSDAGAR

243u

 

Hjälp vilken pers. Det började med en högfebrare liten mini, som jag möttes av på förskolan i fredags. Det höll i sig och på söndagskvällen blev det min tur. Hög feber och halsont. Måndag var jag och barnen hemma och mådde ganska kyvis faktiskt.

Och idag, kan ni tänka er visar liten tecken på magsjuka och mini börjar få röda prickar i ansiktet. Vattkoppor?

Ja, här verkar det frodas alla typer av sjukdomar. Jag gör nyponsoppa och glass och barnen tittar på Astrid Lindgren. Vi försöker vila här nu, för att liksom komma tillbaka alerta snart igen.

 

Snart skall jag komma ut med en tävling. Ni kommer kunna vinna en jättefin sjal och ett riktigt häftigt halsband till dig själv eller någon du tycker om. Men det får vi ta en ett litet, litet tag. Måste bli lite piggare först bara.

loggastjärnastorgi

5 svar på ”NÄR MAN HAR KYVENSDAGAR”

  1. Åh nej stackare, håller tummarna för att de inte är vattenkoppor, Men OM det är de, OM så har jag en bra spray som lugnar fint…
    Spännande med tävling den måste jag vara med på! KRAM S

Kommentarer är stängda.