NÄR MAN HAR LEKT FRISÖR OCH GJORT EN HÅRSTYLING

281j281a

 

Jag måste ju tipsa er om en av mina bästa förhandlingar med Bond. Tidigt kom jag med en fantastisk idé. Jag klipper dig och barnen, och du betalar mina frissörbesök – Deal(?) Spikat. Tack!281c281h

Denna gången fick jag en slängpuss som tack. kanske inte hör till det vanligaste i detta   sammanhangen – Men jag tror han gillade att fotas i sin coola frissyr.

Jag är en igelkott!! Konstaterades glatt och sedan  tackade han för sig och drog rätt snabbt från min fotosesion.  Fibervaxet som han har i sitt hår är verkligen jättebra. Det är egentligen Bonds men, vi lånade lite… Det blir inte kletigt i håret, ser inte fett ut, och frisyren håller till och med på ett barn!

Vad säger ni – för eller emot vax på barn?

281f

Nåväl. Jag fick ju några bilder iallafall.

 

Vaxet finns bland annat i en  för mig nyfunnen webshop som heter Ezzence De har verkar ha riktigt bra priser.  Jag skall verkligen passa på och köpa hem en burk. Nu när det börjar bli lite konkurrens. Värt att kolla in. Dagens tips!

loggastjärnastorgi

2 svar på ”NÄR MAN HAR LEKT FRISÖR OCH GJORT EN HÅRSTYLING”

Kommentarer är stängda.