NÄR MAN SÄGER FÖRLÅT MINI

146c

 

Förlåt min prins. Jag har kört över din bästa vän. Han blev av med alla sina hjul, alldeles sne och totalt förstörd. Väldigt platt.

Han såg ut som en överkörd gräsklippare skulle sett ut i en tecknad film typ. Kan ni tänka er?

Denna röda vänskap har han gått runt med hela förra sommaren och fram till idag förmiddag. Bakom familjens andra vän. Fram och tillbaka. Dunkar i träd och vänder i cirklar. Din röda vän har varit med dig i solsken, i regn, i hagel. Med pyjamas, med overall, med kalsonger och storebrors stövlar. Ibland naken.

Jag fick visa honom. Förklarade och trodde på riktigt att han skulle bryta ihop. Men. Nej han upprepade och lade till. Jag ringer morfar så kan han laga den. Det var bilen som gjorde det. inte bra mama. 

 

Mitt hjärta smälter och så fort jag kan, kommer jag åka till leksakaffären och köpa en ny gräsklippparä till min gosing. Klart han skall traska runt med en gräsklippare denna sommaren också.

 

146b

 

146a

loggastjärnastorgi