NÄR MAN SKALL VARA NYFIKEN

709k

 

Jag skriver nog hjälp. Hjälp, jag har blivit med photoshop.  Jag kan ju inte alls redigera bilder, och egentligen har jag inte känt något större behov av det. Men jag vet inte vad som händer ibland. Det liksom bara blir, och mest tror jag att det är för att jag är nyfiken.

Nyfiken på om jag någonsin kommer lära mig det. Och, trots brist på tid så vill jag såklart mitt i allt, utvecklas också. Då finns det som bekant ingen annan väg att gå. Jag säger något som significerar min morfar, som faktiskt fyller 91 år idag. Kära morfar.

När man inte längre är nyfiken. Då tar livet slut.

 

Min morfar är en riktigt hjälte, trots lite trötthet och lite balansbekymmer så sitter han och verkligen försöker… Han vill förstå, han vill vara med och han frågar.

 

Han lever!!! Han är nyfiken.

Grattis på din dag Ofe!

loggastjärnastorgi